Visgardākās kartupeļu pankūkas! Agrāk kartupeļu rīvēšana uz smalkās rīves prasīja daudz laika un pūļu, taču šodien es dalīšos padomā, kā šo procesu padarīt vienkāršāku.
Cepot eļļā, pankūkas iegūst kraukšķīgu garoziņu, savukārt iekšpusē tās paliek mīkstas un sulīgas. Tieši šī tekstūru spēle starp kraukšķīgumu un maigumu padara tās tik īpaši gardas.
Lasi arī: Tu uzreiz izskatīsies vecāka: matu griezumi, kādus dāmām pēc 40+ noteikti nevajadzētu izvēlēties
Kartupeļi vispaŗ ir dabiski garšīgi un viegli pieejami. Kad tie ir šādi sasmalcināti un viegli sālīti, to dabīgā garša kļūst izteiksmīgāka un pievilcīgāka.
Plus, šīs pankūkas var pielāgot pēc gaumes. Tās var pasniegt ar dažādām mērcēm, piemēram, krējumu, ābolu mērci vai sēņu mērci, kā arī pievienot dažādas piedevas, piemēram, sīpolus, ķiplokus vai garšaugus, lai uzlabotu garšu.
Kartupeļu pankūkām ir dabiska umami nots, kas pastiprina to garšu, padarot tās patīkami sāļas un apmierinošas. Man šis ēdiens asociējas ar mājās gatavotu ēdienu un komfortu. Tās ir siltas, sātīgas un rada patīkamas atmiņas, kas saistītas ar ģimenes maltītēm.
Un protams pats galvenais – tās ir salīdzinoši vienkārši un ātri pagatavojamas, padarot tās par ērtu ēdienu ikdienas vai svētku maltītēm. Esmu pārliecināta, ka tagad jūs biežāk gatavosiet pankūkas, es arī dalīšos ar recepti ideālai pankūku mērcei.
Precīzas sastāvdaļas atradīsi raksta beigās!
GATAVOŠANAS METODE
Nomizo kartupeļus, mizotu kartupeļu svars 1 kg, un nomizo sīpolu, pateicoties sīpolu piedevai, kartupeļu mīkla neaptumšojās.
Tālāk seko pats galvenais solis un atškirība no tradicionālās receptes!
Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk